PRIVALOMOJO HIGIENOS ĮGŪDŽIŲ MOKYMO PROGRAMA
Darbuotojai, kuriems privalomas higienos įgūdžių mokymas |
Mokymo trukmė (akademinėmis valandomis) |
Mokymo periodiškumas ir organizavimas |
1. Darbuotojai, kurių veikla susijusi su maisto produktų apdorojimu, išdavimu ir maitinimu (maisto produktų, jų priedų, žaliavų gamybos, žvejybos, prekybos, tiekimo, transportavimo, sandėliavimo ir maitinimo įmonių darbuotojai, tarp jų: stiuardesės, keleivinio transporto palydovai, laivų virėjai, jų padėjėjai, bufetų ir produktų sandėlių darbuotojai) |
10 |
Prieš pradėdami dirbti ir kas dveji metai |
2. Apgyvendinimo ir kitas (ne maitinimo) paslaugas teikiantys darbuotojai (bendrabučių, viešbučių, pensionų, vaikų ir suaugusiųjų globos įstaigų, nakvynės namų, kaimo turizmo sodybų ir kiti susiję su apgyvendinimu, darbuotojai bei teikiantys pagalbą namuose, pirčių, baseinų, saunų, plaukų priežiūros, veido ir kūno priežiūros, nagų priežiūros, tatuiravimo, ilgalaikio (permanentinio) makiažo, papuošalų vėrimo ir kitas grožio bei sveikatingumo paslaugas teikiantys darbuotojai) |
6 |
Prieš pradėdami dirbti |
3. Formaliojo ir neformaliojo švietimo bei ugdymo įstaigų (ikimokyklinio ugdymo, formaliojo ir neformaliojo švietimo, kvalifikacijos tobulinimo įstaigų, mokyklų, psichologinių ir pedagoginių tarnybų) darbuotojai |
6 |
Prieš pradėdami dirbti |
MOKYMAI VYKSTA KIEKVIENĄ KETVIRTADIENĮ
9 val. mokymai vedami darbuotojams, kurių veikla susijusi su maisto produktų apdorojimu, išdavimu ir maitinimu.
13 val. mokymai vedami darbuotojams, kurių veikla nėra susijusi su maisto produktų apdorojimu, išdavimu ir maitinimu.
Išankstinė registracija tel. 838652338